Ořechový Orgasmus
Suroviny:
Těsto:
500g (1 plechovka) konzervovaného ananasu
200g práškového cukru
220g polohrubé mouky
2 lžičky jedlé sody
8g prášku do pečiva
2 celá vejce
Krém:
500g – 600g ( 2 a ½ - 3 kelímky) neochuceného pomazánkového másla
400g – 600g ( 2 – 3 kelímky) kupovaného pudingu vanilkového
Pučová trest (asi dvě kapky)
1 lžíce práškového cukru
asi ¼ sáčku kokosového pudingu Olé (Dr. Oetker) za studena – na zahuštění
Postup
Na posypání strouhanou čokoládu, lze použít i ořechy Postup: Těsto vylejeme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia cca 15 minut. Poté necháme vychladnout. Ručním šlehačem si krátce smícháme pomazánkové máslo, puding z kelímků, cukr a asi 2 kapky punčové tresti (můžeme použít místo tresti 2 lžíce rumu). Jakmile je hmota hladká, přidáme puding Olé za studena. Dáme dle potřeby asi ¼ sáčku, podle toho jak chceme mít hmotu hustou. Ale stačí opravdu trochu. Vše krátce šleháme dohladka. Krém namažeme na upečený a vychladlý korpus a posypeme strouhanou čokoládou a ořechy.